Toepassingen

Narrowcasting is de perfecte aanvulling voor organisaties om marketingstrategieën (verder) te ontwikkelen en/of informatie over te brengen naar hun doelgroep(en) op een specifieke locatie. Optimaliseer de klantbeleving, verhoog loyaliteit, en/of laat uw omzet verder groeien.

Digital signage, meer bekend als narrowcasting, kan op bijna iedere plek worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan informatievoorziening in (sport)scholen, gemeentehuizen, wachtruimten, supermarkten, winkels, restaurants, kantoren, autobedrijven en hotels.

Kijk verder op deze pagina voor meer informatie over enkele narrowcasting toepassingen.

Sportscholen

Informeer uw leden over het huidige lesrooster, nieuw te volgen lessen, geef advies over voeding, maak reclame voor voedingssupplementen of andere relevante producten. Laat leden input geven over hoe uw diensten nog beter kunnen met gebruik van touchscreens.

Haal meer rendement uit uw onderneming en werk optimaal aan tevreden klanten met gebruik van narrowcasting.

Interieur
Exterieur

Fastfood bedrijven

Informeer uw klanten over het beschikbare dagmenu, communiceer gerichte acties op verschillende tijden en plaatsen. Stimuleer uw omzet door uw complete assortiment extra onder de aandacht te brengen, toon het laatste nieuws, het broodje van de dag, of laat klanten zelf hun bestelling doorgeven via touchscreens.

Haal het maximale uit uw bedrijf met gebruik van narrowcasting.

Supermarkten

Zorg voor een optimale beleving in uw supermarkt met gebruik van digital signage. Creëer een interactieve winkelervaring voor de klanten met gebruik van touchscreens, blader door de wekelijkse aanbiedingen en toon direct de kortste route naar het gewenste product.

Breng uw klanten op ideeën voor nieuwe gerechten en verhoog uw omzet.

event
EXPO/BEURZEN

Hotels

Heet uw gasten welkom bij en communiceer direct de meest efficiente route naar hun kamer. Informeer over het belangrijkste nieuws van de dag, activiteiten in de omgeving, of toon alle diensten welke beschikbaar zijn voor de klant bij uw hotel. Wat is de maaltijd van de dag in het restaurant of die speciale wijn in de bar.

Zorg voor een onvergetelijke ervaring.