Narrowcasting Software

Het succes van uw narrowcasting systeem wordt voor een groot gedeelte bepaalt door “de motor” van het geheel, in dit geval de narrowcasting software. Met de narrowcasting software van Provision krijgt u een Cloud oplossing welke zijn kracht haalt uit Android. Het zeer stabiele platform is altijd en overal beschikbaar wat de mogelijkheden nog verder vergroot. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een computer, netwerk en inloggegevens welke u van ons ontvangt.

Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden en eenvoud. Bepaal de content van uw boodschap in de vorm van foto’s, video of teksten. Maak prachtige campagnes en stuur de informatie met een druk op de knop naar aangesloten displays. De displays voorzien van touchscreen geven u zelfs de mogelijkheid om eenĀ volledig interactief systeem neer te zetten.

Op basis van uw specifieke wensen heeft u de keuze uit een “Light-Software” pakket, een goede stap voor het opstarten van narrowcasting. Haalt u graag het maximale uit ons systeem, maak dan de keuze voor de “Full-Software” variant. Hiermee krijgt u aanvullend een mooi aanbod van “live widgets” zoals het weer, het nieuws en nog veel meer.

Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op voor een passend advies.