Full HD Mediaplayer

Met de High Definition Mediaplayer van Provision legt u een solide basis voor een professioneel narrowcasting systeem. Met het gebruik van een HDMI kabel sluit u de speler eenvoudig aan op bijna elk apparaat. Denkt u bijvoorbeeld aan beeldschermen, displays, beamers en/of videowalls.

Heeft u de Mediaplayer aangesloten dan bent u bijna gereed voor uw narrowcasting. Log in op onze online portal , selecteer een standaard template of maak een campagne op maat. Bent u helemaal tevreden dan kunt u uw content uploaden. Dit kan in de vorm van foto’s, video’s, muziek en/of teksten, met een “druk op de knop”. De ingebouwde WiFi maakt het mogelijk om uw boodschap binnen enkele seconden op alle gewenste apparaten te tonen.

De ontvangen content wordt opgeslagen op de Mediaplayer, met de interne opslagcapaciteit van 8 GB is er voldoende ruimte voor al uw campagnes. Heeft u behoefte aan meer “ruimte”, geen probleem. Vergroot deze dan eenvoudig met een micro SD-kaart tot wel 32 GB. De Mediaplayer is ook voorzien van een GPS module. Met deze techniek beschikt u over de mogelijkheid om per postcode gebied te bepalen welke content er wordt getoond. Meerdere devices tegelijk aansturen met dezelfde en/of verschillende content? Geen probleem, en dit alles vanuit één centrale plek. Meer weten over onze software? Kijk hier..

Liever even persoonlijk contact? Neem dan snel contact met ons op voor een passend advies.