Ons aanbod

Een compleet aanbod narrowcasting producten en diensten. Narrowcasting is een krachtig digitaal communicatiemiddel om advertenties, entertainment en/of informatie te delen via displays op specifieke locaties. Geschikt voor binnen en buiten.

Maak van bijna ieder (bestaand) scherm een narrowcasting systeem met gebruik van onze software en mediaplayer. Kies voor hoogwaardige displays, speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik, of de trendy “iPhone style” LCD schermen. Ga voor interactiviteit met gebruik van touchscreens, bijna alles is mogelijk. Meer informatie over ons aanbod vindt u op deze pagina.

Full HD Mediaplayer

De Full HD Mediaplayer maakt het mogelijk om uw digitale boodschap eenvoudig te communiceren. Sluit hem aan op een willekeurig apparaat voorzien van een HDMI-ingang zoals een TV, beamer of videowall.

Dankzij de ingebouwde WiFi en GPS zijn de mogelijkheden van de Mediaplayer zeer uitgebreid. Het systeem is eenvoudig te verbinden met internet, draadloos of met een kabel.

Meer informatie? Kijk hier…

Interieur
Exterieur

Full HD LED displays

Met de Full HD LED displays communiceert u uw narrowcasting campagne haarscherp. Speciaal ontworpen voor professioneel en langdurig gebruik. Montage zowel staand als liggend mogelijk. De displays zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat er een videowall ontstaat tot ieder gewenst formaat.

Standaard verkrijgbaar in een compacte 32-inch uitvoering tot een 55-inch scherm.

Meer informatie? Kijk hier…

Full HD iPhone LCD schermen

LCD schermen in aantrekkelijke iPhone stijl waarmee u op een wel heel speciale manier communiceert. De narrowcasting schermen zijn standaard leverbaar in een compacte 32-inch uitvoering tot een 55-inch, beschikbaar met een touch en non-touch scherm. Met de Full HD Mediaplayer reeds ingebouwd kunt u direct aan de slag.
Scherm ophangen, campagne maken en klaar.

Wilt u het systeem op meerdere locaties inzetten
dan is er ook een vrijstaande display beschikbaar.
Een handige zuil van maar liefst 180cm. hoog.

Meer informatie? Kijk hier…

event
EXPO/BEURZEN

Narrowcasting software

Op basis van Android bieden wij krachtige narrowcasting software in de vorm van een gebruiksvriendelijk online platform. Maak de meest professionele campagnes, eenvoudig en snel geregeld vanuit een betrouwbare cloud omgeving.

Met het complete light-software pakket maakt u een mooie eerste stap. Wenst u echt het maximale uit uw narrowcasting te halen, dan is er ook een full-software pakket waarmee u aanvullend prachtige live widgets heeft.

Meer informatie? Kijk hier…